Maatwerk meubelen in eiken of teakhout

Maatwerk meubelen in eiken of teakhout

Maatwerk meubelen in eiken of teakhout laten maken in Limburg? Bij Stoks Meubelen ben je aan het juiste adres als je direct op zoek bent naar mooie teakhouten of industriële meubelen. Zo kun je je laten inspireren in onze prachtige showroom in de St.Petrus Molen in Venray en kiezen uit meubelen op voorraad. Maar wist je dat we naast onze uitgebreide collectie kwaliteitsmeubelen ook al meer dan 30 jaar maatwerk kasten en tafels leveren?

Wij leveren ook ambachtelijk gemaakte maatwerk meubelen in houtsoorten zoals (massief) eiken, grenen en teak. Zoek je naar houten meubelen met een eigen twist? Wij maken elk model tafel of kast naar jouw wens of ontwerp. Alle maten zijn mogelijk. Voor elk creatief idee of project heeft Stoks Meubelen een oplossing op maat.

Maatwerk houten tafel laten maken

Stoks Meubelen is gespecialiseerd in het realiseren van maatwerk eiken houten tafels. Wij maken alle tafels naar jouw ontwerp of idee. Zo kan een tafel op hoogte verwezenlijkt worden in verband met armleunstoelen. Wij maken ronde, ovale, vierkante, rechthoekige en zelfs uitschuiftafels in alle
lengtes en breedtes op maat. Wij bieden tevens een ruime keuze uit diverse soorten poten en onderstellen in de materialen ijzer en hout.

Maatwerk houten kasten laten maken

Wij maken al meer dan 30 jaar alle modellen maatwerk houten kasten zoals TV-kasten, dressoirs, hangkasten, legkasten en natuurlijk kasten naar eigen ontwerp. Wij hebben ruime ervaring in het afwerken van kasten in diverse kleuren en beslag. Bekijk hieronder enkele van de projecten waar wij trots op zijn en laat je door ons vrijblijvend adviseren.

Maatwerk meubelen projecten

Deze tevreden opdrachtgevers gingen je voor

Maatwerk badkamermeubel in Overloon

Voor de verbouwing van een moderne woonboerderij voor een opdrachtgever in Overloon hebben we dit teakhouten badkamermeubel op maat gerealiseerd. De bewoners zochten naar een maatwerk meubel om de waskommen op te plaatsen. De keuze viel uiteindelijk op teak hout dat van nature goed tegen vocht kan. Dit prachtige badkamermeubel is vormgegeven naar het idee van onze klant en en daarnaast uiteraard extra geïmpregneerd tegen de vochtige omstandigheden. Ook hebben we bijpassende spiegels op maat gemaakt om het plaatje compleet te maken.

Maatwerk teakhouten badkamer meubelen

Maatwerk eiken kastenwand in Venray

Voor een opdrachtgever in Venray heeft Stoks Meubelen deze wand vullende boekenkast op maat gemaakt. De kleur en afwerking zijn tot stand gekomen middels overleg met de klant. Het op kleur gebrachte eikenhout is zowel sfeervol als tijdloos en komt terug in de bijpassende trap. Bij het op
maat maken van uw droomkast zijn alle afwerkingen en kleuren mogelijk.

Maatwerk eiken wandkast in Vortem-Mullem

Deze wandkast met bijpassend bureau hebben wij in gezamenlijk overleg gerealiseerd voor onze
klant uit Vortum-Mullem. De wens was een gezellige en praktische werkplek aan huis met een zakelijke en toch landelijke uitstraling. Deze luxe wandkast met mooie details is geheel op maat gemaakt in massief eiken.

Maatwerk eiken of teak houten meubelen

Maatwerk massief eiken wandkast directiekantoor Nederweert

Voor dit kantoor in Nederweert hebben we in 2020 een dubbele maatwerk wandkast geplaatst. De wens van de opdrachtgever was om een huiselijke sfeer in het kantoor te creëren. Tevens hebben wij veel opbergruimte gerealiseerd dankzij de praktische lades en schappen. De combinatie van deze twee kasten is speciaal gemaakt voor het opbergen van administratie zoals ordners en hangmappen.

Jouw meubelen op maat laten maken?

Informeer vrijblijvend naar betaalbare maatwerk meubelen

Heb je ook een woonwens op maat? Stoks Meubelen is jouw partner voor betaalbaar maatwerk eiken of teak houten meubelen. Wij leveren kwalitatief werk voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Laat je verrassen door meer dan 30 jaar ervaring in houten meubelen en maatwerk. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of afspraak. Wij komen graag langs voor een adviesgesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Mail naar info@stoksmeubelen.nl of bel met Gerard via:
06-54914131.

Neem contact met ons op