Meubelrenovatie

Naast de verkoop van nieuwe meubels kun je bij Stoks Meubelen ook terecht voor hoogwaardige renovatie van bestaande meubelen. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij het regionale adres voor meubelrenovatie. Jouw bestaande meubelen zijn in onze werkplaats in goede handen. Hier krijgen tafels, kasten en andere houten meubelen in overleg met onze klanten de gewenste opknapbeurt.

Meubelrenovatie

Je oude meubelen in een nieuw kleurtje. Het resultaat is vaak verwonderend. Veel mensen proberen het zelf met een schuurmachine en een verfroller. Dit proces is tijdrovend en in veel gevallen niet helemaal wat men zich er van te voren van had voorgesteld. Het laten stralen en spuiten van je bestaande (massieve) houten meubelen is in veel gevallen een beter plan.Bij het stralen wordt de oude verf tot in de nerf van het hout verwijderd. Dit is iets dat je met een schuurpapiertje zelf niet voor elkaar krijgt.

Maatwerk teakhouten badkamer meubelrenovatie
Gerealiseerd badkamermeubel door Stoks Meubelen

Meubelen professioneel laten stralen

Bij Stoks Meubelen stralen we je kast of tafel in zijn geheel. Dit maakt het hechtingsoppervlak voor de nieuwe laklaag sterker en egaler. Na het (zand)stralen worden de meubelen professioneel geschuurd en opnieuw gespoten. Door de meubelen vakkundig te spuiten komt de verf tot diep in de houtnerf. Dit bevorderd de hechting van de nieuwe laklaag. De combinatie van het stralen, schuren en spuiten geeft een strakke nieuwe laklaag en verreweg het mooiste resultaat. Op deze manier maken we van elke oude kast of tafel een tijdloos meubelstuk voor een fris interieur.

Meubelen professioneel laten spuiten

Het aanbrengen van een nieuwe kleur op je meubelen is haalbaar via diverse methoden. Het opnieuw spuiten van een kast of tafel  na het stralen en schuren kan ( bijna) in elke gewenste kleur of afwerking.. Na het weghalen van de oude en vaak vergeelde lak blijft er schoon massief hout over. Hierna volgt de kleurbepaling. De keuze voor de kleur beslissen wij altijd samen met de klant., wanneer het massief hout zo goed mogelijk schoon gemaakt is en een goed zicht hebben op het schoon gemaakte eindresultaat dan pas kan de klant natuurlijk de kleur/afwerking zelf bepalen. Zo zorgen wij voor meubelrenovatie geheel naar wens.

Kosten voor het renoveren van bestaande meubelen

De prijs voor de renovatie van een meubelstuk is zeer afhankelijk van de houtsoort, de maten en bovenal de staat van de meubelen. Bij het renoveren van kasten spelen de deurtjes en eventueel glaswerk ook een rol in het proces. Ben je benieuwd naar de kosten voor het laten spuiten van je bestaande meubelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Kijk op onze facebookpagina. Of bezoek onze Woonwinkel in de molen van Venray.  Wij bespreken graag samen met jou de mogelijkheden voor jouw interieur.

Neem contact op middels onderstaand formulier