Teak Meubelen Limburg

Teak Meubelen kopen in Limburg

Stoks Meubelen is een Limburgse meubelzaak die gespecialiseerd in de verkoop van teakhouten meubelen. Onze sfeervolle woonwinkel is gevestigd in de molen van Venray. Met een breed assortiment en vriendelijke service hebben wij al vele Limburgers geholpen bij de aankoop van hun meubels. Wij praten je graag bij op het gebied van de laatste teak trends en denken graag met je mee over zaken als indeling, kleurstelling en budget. Kom vrijblijvend eens kijken en laat je inspireren door onze unieke locatie!

Teak Meubelen Limburg

De Limburgse Teak specialist sinds 1989

Stoks Meubelen is al jarenlang een begrip in Venray en omstreken. Al meer dan 30 jaar is Gerard Stoks actief in de meubelenbranche en het teak hout. Hij is dan ook een échte specialist te noemen. In 1989 startte hij met de verkoop van teak meubelen in Limburg vanuit de St-Petrus Molen. Het assortiment bestaat uit een brede collectie massieve blank teak meubelen van de beste kwaliteit. Doordat we deze meubelen zelf inkopen en importeren van toonaangevende importeurd kunnen wij een uitgebreid assortiment aanbieden en op de meeste aankopen tot wel 3 jaar garantie geven. Onze collectie teak meubelen bestaat uit tafels, kasten, sidetables, TV meubelen en tuinmeubelen.

Eigen bezorgdienst in Limburg

Naast de verkoop van teak meubelen zorgen we ook voor degelijk transport. Wij bezorgen jouw aangekochte meubelen aan huis door heel Limburg. Onze bezorgservice rijd van Mook tot Maastricht en van Roermond tot Venray. Doordat wij de meubelen zelf bezorgen kunnen we de kwaliteit en garantie van het meubilair garanderen. Vanaf een bepaalde grens hanteren wij gratis bezorging. Kijk voor de actuele minimale orderwaarde op onze pagina over verzending.

Bezorgdienst_In_Limburg_Stoks_Teak_Houten_Meubelen

Winkelen op afspraak

We heten je graag welkom in de molen van Venray tijdens onze reguliere openingstijden.  Het is echter ook mogelijk om bij Stoks Meubelen te winkelen op afspraak. Dit is ook mogelijk op een dag of tijdstip buiten de vaste openingstijden. Wij nemen graag de tijd om samen met jou vrijblijvend je wensen voor teak houten meubelen door te nemen. Neem contact op voor het maken van een afspraak. 

Grenzenloze service

Wij hebben ook veel tevreden Duitse klanten! Stoks Meubelen is niet alleen actief in Limburg maar ook vlak over de Duitse grens, met name in het gebied Noordrijn-Westfalen. In Duitsland voeren wij onze zaak al enkele jaren onder de naam Teak-Profi. Regelmatig rijd onze bezorgservice langs steden als Keulen en Düsseldorf.

Stoks meubelen bezoeken of een afspraak maken

Onze unieke woonwinkel in de sfeervolle molen van Venray is geopend van donderdag tot en met zaterdag. Wip eens binnen om onze collectie teakmeubelen te bewonderen of maak een afspraak op een tijdstip naar wens!

Mail naar info@stoksmeubelen.nl of bel met Gerard via:
06-54914131.

Neem contact met ons op